Onze maatregelen omtrent het Coronavirus – Apotheek Crezee – Hendrik Ido Ambacht

Apotheek Crezee

Apotheek Crezee

Louwersplein 3 3343RC Hendrik Ido Ambacht Tel:078-6817584 Fax:078-6840312

Welkom op onze website!

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via internet. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen.

Wat vindt u verder op onze website? Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons kunt bereiken.Update over ons privacybeleid.

Instructie covid-19 zelftest

Onze maatregelen omtrent het Coronavirus

Het Coronavirus

Het coronavirus in Nederland breidt zich verder uit. De overheid en het RIVM nemen steeds nieuwe maatregelen. Uw apotheek is een zorgverlener en heeft de maatschappelijke verantwoordelijkheid om zorg te blijven leveren aan alle klanten en patiënten. Om uw gezondheid en om onze dienstverlening te blijven garanderen nemen wij een aantal maatregelen. Hieronder leest u welke dit zijn

Hygiëne in de apotheek

Het coronavirus is zeer besmettelijk en wordt van mens op mens overgedragen. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunt u het volgende dingen te doen:
• blijf thuis en neem telefonisch of via email contact op met uw apotheek;
• kom niet naar de apotheek als u verkouden bent, griep heeft en/of moet hoesten;
• houd in de apotheek 1,5 meter afstand van andere klanten en het personeel;
• als u moet hoesten of niezen, doe dit dan aan de binnenkant van uw elleboog;
• was regelmatig uw handen;
• gebruik papieren zakdoekjes, gooi deze na gebruik weg en was hierna uw handen.

Bezorgservice

Onze bezorgers blijven aan de deur op afstand en bezorgen uw medicijnen indien mogelijk in de brievenbus of leggen het na aanbellen bij uw deur. Als u iets moet betalen kunt u de bijgevoegde rekening aan ons overmaken. Als overmaken niet mogelijk is dan kunt u contactloos pinnen.

Afleveren van medicijnen via de afhaalautomaat

Uw (herhaal)medicatie leveren wij zoveel mogelijk af via onze afhaalautomaat.
• Als u al gebruik maakt van de afhaalautomaat ontvangt u het welbekende afhaalbericht met de pincode waarmee u de automaat kunt openen.
• Als u nog geen gebruik maakt van de automaat zullen wij u hiervoor registeren. Wij bellen en/of mailen u voor de registratie van extra gegevens (zoals uw mobiele nummer, e-mailadres). U kunt zich hiervoor ook inschrijven via de website.

Wij zijn voor u bereikbaar

Telefonisch of via email kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat zijn de symptomen van het nieuwe coronavirus?
De symptomen van het coronavirus zijn: koorts in combinatie met luchtwegklachten zoals hoesten, kortademigheid en longontsteking. Het overgrote deel van de patiënten heeft last van een longontsteking.

Publicatiedatum: 16-03-2020


Terug naar overzicht